tisdag, oktober 23, 2012

Dev.Lunch - Windows AzureWindows Azure har vuxit!

I och med de senaste nyheterna i Windows Azure har plattformen vuxit enormt mycket. Saker som tidigare inte har varit möjligt, går att göra och saker som tidigare varit svårt, löser man på minuter! Grunden i Windows Azure är att plattformen ska vara flexibel, öppen och stabil.


Med flexibel menar vi att Windows Azure ska kunna anpassas efter just dina behov. Det spelar ingen roll om du utvecklar något helt nytt eller om du vill migrera något existerande. Det spelar ingen roll om du behöver kapacitet för 10 000 samtidiga användare eller om du bara vill använda din tjänst ett dygn i månaden. Det finns lösningar för allt!


Windows Azure är en öppen plattform. Du väljer om du vill utveckla i t ex .NET, PHP eller Java. Du väljer om du vill utveckla på Windows eller Mac. Du väljer om du vill drifta din lösning i Windows eller Linux och du väljer om du själv vill köra det som en IaaS-lösning med Virtual Machines eller om du vill bygga Cloud Services på vår PaaS-plattform.


När man bygger verksamhetskritiska system med ett backend i Windows Azure är stabiliteten så klart väldigt viktig. Men det är också lika viktigt för appen du just publicerat till Windows Store. Med ett SLA på 99,95 % garanterar vi att din app är tillgänglig när du behöver den!

Vi vill bjuda in till en serie online seminarier där du får lära dig mer om Windows Azure. Seminarierna ligger under lunchtid så att det inte stör den ordinarie arbetsdagen - du lyssnar och äter din lunch samtidigt!
29 oktober 2012      Dev Lunch - Introduktion till Windows Azure
5 november 2012    Dev Lunch - Windows Azure för apputvecklare
12 november 2012  Dev Lunch - Windows Azure för webbutvecklare
19 november 2012  Dev Lunch - Windows Azure Virtual Machines
26 november 2012  Dev.Lunch - Windows Azure - Integration and messaging in Windows Azure


Anmälan dig på http://aka.ms/DevLunchAzure

Inga kommentarer: