onsdag, mars 27, 2013

Windows AzureConf.LocalI anslutning till Windows AzureConf den 23 april kommer vi att köra en Windows Azure Hackathon: Windows AzureConf.Local. Det blir ett event med Windows Azure-experter från både Microsoft och andra företag.

Windows AzureConf.Local är en gratis konferens av utvecklare, för utvecklare. Ta chansen att komma till Microsoft, samarbeta med andra utvecklare och lyssna på experter som har erfarenhet av att använda Windows Azure i skarpa projekt. Du kommer att lära dig mer om webutveckling, mobila tjänster, virtuella maskiner och annat i Microsofts breda molnplattform.

Om du vill kan du ta chansen att jobba på ett eget projekt och få handledning och support av personer på plats eller så gör du någon av de många labbar som finns tillgängliga.

Om du har väntat på möjligheten att höra hur andra utvecklare har nått framgång med Windows Azure är det här ett event du inte får missa!

Vi börjar kl 13.00 och klockan 19.00 kommer vi att sätta igång streamad keynote från Windows Azure.Conf i Redmond med Scott Guthrie. Efter det fortsätter vi med streamade sessioner fram till kl 22.00! Windows AzureConf online fortsätter till kl 05.00 och avslutas ytterligare keynote av Scott.

Passet med sessioner kommer att inledas av mig och Kristofer Liljeblad (aka Batman & Robin eller Piff & Puff) där vi ger en översikt av Windows Azure och garanterat kommer att beröra det absolut senaste nyheterna i plattformen. Utöver det kommer vi att ha en mängd sessioner redo och låter deltagrna rösta eller önska innehållet.

Registrera dig gratis på: http://aka.ms/AzureConfSweden

Agenda:
13.00 – 18.00
Sessioner, diskussioner och koding
18.00 – 19.00
Mat, dryck och mingel
19.00 – 20.00
Online Keynote av Scott Guthrie
20.00 – 22.00
Sessioner streamade från konferensen

Inga kommentarer: